Få mer tid till bloggandet

Blogg

Att blogga tar mycket tid, speciellt i början. Att starta en blogg och sedan hålla igång den är ett stort projekt som kräver mycket av dig. Har du dessutom bloggen som ett intresse vid sidan av ett heltidsjobb har du ännu mindre tid över att lägga på bloggandet. Men det finns många bra saker som du kan göra för att effektivisera vardagen och hinna med bloggandet. Ett bra tips är att leja bort städningen. Gå in på qleano redan idag och be om en offert. Du kan få en kostnadsfri offert inom en minut. Qleano tar alla möjliga städuppdrag och du kan anpassa städningen efter ditt behov. De har dessutom erfarna och professionella städare som vet hur en bostad ska städas.

Städning tar mycket tid

Städning kan vara svårt att ta tag i och vara ansträngande men framförallt tar städning mycket tid. Genom att betala någon för att komma och städa hemma hos dig kan du frigöra enormt mycket tid. Dessutom är det ekonomiskt fördelaktigt för privatpersoner att anlita hjälp med städningen. Det går nämligen att göra avdrag för hushållsnära tjänster som städning. RUT-avdraget kan ge dig upp till 50 procent skattereducering. Du kan läsa allt om RUT-avdrag på Skatteverkets hemsida.

Prioritera rätt

Något annat du kan göra för att få mer tid över till din blogg är att strukturera upp din tid och prioritera. Var selektiv med vad du lägger din tid på för att använda tiden till rätt saker. Att försöka utrota diverse tidstjuvar är en väldigt bra idé.

palette